Over mij

Wie ben ik?
Die vraag heeft me net als zovelen ontzettend lang beziggehouden. En net als ieder ander heb ook ik de nodige hobbels ervaren in mijn leven. Waaronder het leven met een chronische aandoening tot de zoektocht naar welk werk nu het beste bij me past. Mindfulness speelde al snel een grote rol hierin. Het heeft mij geholpen om te gaan staan voor wie ik ben en om meer rust te ervaren in mijn dagelijkse leven. Ben ik helemaal ‘zen’? Nee, zeker niet. Mijn ‘Monkey-mind’ neemt vaak een loopje met me, maar de kunst is om het aapje dan toch weer op het juiste spoor te krijgen.

Na mijn masterstudie heb ik met veel plezier als communicatieadviseur en communicatietrainer gewerkt voor een communicatiebureau voor groene organisaties. Na ruim acht jaar merkte ik dat mijn eerdere onderwijsachtergrond bleef trekken. Ook wilde ik trainingen geven die dichter bij mezelf lagen. Ik richtte dit bedrijf op en daarnaast werd ik studieadviseur en communicatieadviseur bij Wageningen University. Ik help heel graag jonge mensen op hun pad, zeker in gevallen van stress, zoektocht naar drijfveren of motivatieproblemen.

Met Eye-opening education hoop ik door middel van trainingen en coaching mensen te mogen inspireren en te begeleiden. Dat er maar veel ogen geopend worden of open blijven.

Opleidingen

Jaarprogramma 'HB in ontwikkeling': coaching van creatieve, hoogbewuste jongeren met een sterk ontwikkelingspotentieel die tijdelijk (dreigen) vast (te) lopen in het reguliere onderwijs (2020/2021)
Gecertificeerd 'Mindfulness en compassiecoach', Academie voor Leven (2018)
Gecertificeerd trainer, Trainersopleiding ICM (2016)
M.Sc. biology, diploma 2009, Wageningen UR
B.Ed. Lerarenopleiding biologie, diploma 2005, Hogeschool Rotterdam

Feitjes

Woont samen met man Sander, zoontje Joren en hond Tibbe in Culemborg
Geboren en getogen in Rotterdam, maar na de studie twaalf jaar in Wageningen blijven hangen
Houdt van Aziatisch eten en frikandel speciaal
Is niet bang voor slangen en andere 'Creepy crawlies'
Vind wildwaterkayakken en canyoning echt te gek
Houdt van kamperen en de wereld ontdekken
Maar stiekem toch ook wel erg van de Nederlandse luxe
Blijft altijd dromen